Showbiz

Θύμα διάρρηξης ο Τσαπατάκης! Χάος το σπίτι του μετά την κλοπή! Η οργή και η έκκληση

Gossip-tv Team

Θυμωμένος και πολύ στενοχωρημένος είναι ο Αντώνης Τσαπατάκης μετά τη διαπίστωση ότι έπεσε θύμα διάρρηξης αγνώστων στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. 

Ο κορυφαίος παραολυμπιονίκης κολύμβησης με λύπη του διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν εισβάλλει στον χώρο του, είχαν αρπάξει πολύτιμα για τον ίδιο αντικείμενα, είχαν αφήσει σε ένα χάος το σπίτι και είχαν εξαφανιστεί.

"Αυτοί που με διέρρηξαν ας φέρουν πίσω αυτά που πήραν. Ξέρουν γιατί” έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε από το σπίτι όπου κάθε χώρος του είναι άνω κάτω. Δεν διακρίνονται έπιπλα ή ελεύθερο τετραγωνικό καθώς οι άγνωστοι είχαν αναποδογυρίσει τα πάντα, προφανώς ψάχνοντας πράγματα αξίας.

Για τον καθένα όμως, πράγματα αξίας είναι και κάτι διαφορετικό. Γιατί για τον Αντώνη Τσαπατάκη δεν είναι τυχόν χρυσαφικά που ίσως είχαν υπόψη τους οι διαρρήκτες αλλά τα πολλά και διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια που έχει ο ίδιος και τα οποία λατρεύει. Μάλιστα, κάποια από αυτά έχουν κλαπεί, και ο ίδιος ο κορυφαίος παραολυμπιονίκης κάνει έκκληση στους διαρρήκτες να το επιστραφούν άθικτα αφού για εκείνους δεν έχουν καμία αξία.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη της είδησης της διάρρηξης, εκατοντάδες φίλοι ή απλά θαυμαστές του Αντώνη Τσαπατάκη έσπευσαν να τον βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει να πείσει τους κλέφτες να του επιστρέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα και ανάρτησαν την έκκλησή τους και στους δικούς τους λογαριασμούς δημιουργώντας έτσι μία γέφυρα αλληλεγγύης και αγάπης για εκείνον που τόσα πολλά έχει προσφέρει στον αθλητισμό και όχι μόνο.

Δείτε το βίντεο μέσα από το σπίτι του, λίγο μετά τη διάρρηξη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved