Showbiz

Μαστροκώστα: Σπάνια συνέντευξη μετά από καιρό: Η πρόταση γάμου με το... ζόρι και οι δύσκολες στιγμές

Gossip-tv Team

Η Γωγώ Μαστροκώστα όλο και σπανιότερα πλέον δίνει συνεντεύξεις, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τηλεοπτική. Παρ' όλα αυτά, η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή DOT και μίλησε για όλα! 

Η Γωγώ μίλησε για τη σπάνια σχέση που έχει με την κόρη της Βικτώρια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην κόρη μου λέω να πετά ό,τι δεν της κάνει καλό».

Σε αντίθεση με την εικόνα που έβγαζε πάντα προς τα έξω, η όμορφη παρουσιάστρια και γυμνάστρια παραδέχτηκε για πρώτη φορά: «Ήμουν άνθρωπος του σπιτιού. Έβγαινα έξω αναγκαστικά». Και συνέχισε: «Θεωρούσα κατάντια να ξημερώνει και να είμαι έξω». Και κατέληξε λέγοντας για το θέμα: «Ήθελα πολύ να αλλάξει η ζωή μου... Όταν βρήκα τον άνθρωπό μου, τότε αφέθηκα».

Με απόλυτη ειλικρίνεια η ίδια παραδέχτηκε για πρώτη φορά: «Δεν κυνήγησα ποτέ μου κάτι. Έρχονταν μόνα τους τα πράγματα». Και συνέχισε τονίζοντας: «Αν με ρωτάς δεν θα ήθελα να με ξέρει άνθρωπος».

Όσο για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα η Γωγώ Μαστροκώστα αποκάλυψε: «Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ φοβιστικός».

Η ίδια θέλησε να περιγράψει και την... πρόταση γάμου με το ζόρι που δέχτηκε από τον σύζυγό της. Όπως είπε, παρ' όλο που ο Τραϊανός ήξερε από την πρώτη στιγμή για την εγκυμοσύνη της, δεν έδειχνε πρόθυμος αρχικά τουλάχιστον να της κάνει πρόταση μέχρι που εμμέσως η ίδια τον... απείλησε, λέγοντάς του πως η κόρη τους όταν θα έρθει στον κόσμο θα λεγόταν... Βικτώρια Μαστροκώστα, εφόσον ο Τραϊανός δεν της έκανε πρόταση. Και τόνισε: «Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν ο Τραϊανός μού έκανε πρόταση γάμου».

Η Γωγώ Μαστροκώστα αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε λίγο καιρό μετά όταν: «Έμαθα για την ασθένειά μου δύο μέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου».

Όμως, πλέον είναι απόλυτα καλά καθώς παραδέχτηκε: «Είμαι καλά, νιώθω καλά και έχω προσπεράσει τα δύσκολα».

Η ίδια έκανε δημόσια την εξής παραδοχή: «Οι σχέσεις που έχουν ουσία δυναμώνουν με τις δυσκολίες».

Και επειδή κανείς δεν το πιστεύει, η Γωγώ είπε για ακόμα μία φορά: «Παλιά δεν γυμναζόμουν. Η εμφάνισή μου ήταν θέμα DNA. Τώρα γυμνάζομαι συστηματικά και κάνω αερόβια άσκηση».

Η ίδια κατέληξε λέγοντας: «Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να επιβεβαιωθώ μέσα από τα βλέμματα των άλλων.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τις δηλώσεις της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved