Showbiz

Άννα Αδριανού: «Πρέπει να είμαστε λιγότερο επικεντρωμένοι στο "εγώ" μας»

Gossip-tv Team

Το "πάγωμα" των τηλεοπτικών παραγωγών και η ανεργία που μαστίζει ηθοποιούς και τεχνικούς ήταν το θέμα για το οποίο έκανε δηλώσεις η Άννα Ανδριανού

«Το να κάθεται και να γκρινιάζει ο καθένας για το δικό του κομμάτι, αυτή τη στιγμή, δεν βγάζει πουθενά. Δυστυχώς το δικό μας επάγγελμα έχει περαστεί ως κάτι μη αναγκαίο, ως πολυτέλεια αλλά δεν είναι έτσι γιατί η τέχνη και το θέατρο κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Μας βοηθάνε να αντέξουμε τη ζωή και τις δυσκολίες. Θα ήμουν και εγώ σε παράσταση, στις «Ανθισμένες Μανόλιες» στο θέατρο Χυτήριο αλλά δεν θα γίνει» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και συνέχισε μιλώντας για την πανδημία, το lockdown και τις επιπτώσεις στην κοινωνία και φυσικά στην τέχνη:

«Το θέατρο δεν είναι τόσο επικίνδυνο όταν τηρούνται όλα τα μέτρα. Με μάσκες, με λίγα καθίσματα… Είναι σίγουρα πολύ λιγότερο επικίνδυνο από το να πάει κανείς στο μπαρ. Είναι μία ιδιαίτερη περίοδος και όλοι κάπως έτσι πρέπει να τη δούμε. Αν και τα μέτρα της καραντίνας είχαν ληφθεί νωρίτερα μπορεί να είχαν ξεπεραστεί τα προβλήματά μας. Όμως σε μεγάλο βαθμό δεν έχουμε κοινωνική συνείδηση. Το κακό είναι ότι τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο για δύο λόγους. Ο ένας είναι ο ωχαδερφισμός αλλά η ζωή δεν είναι μόνο το «εγώ». Η ζωή είναι «εμείς». Θέλει αίσθηση του συνόλου. Και ο δεύτερος λόγος είναι ότι η πολιτεία φοβήθηκε να πάρει νωρίτερα τα μέτρα».

Δείτε τι άλλο είπε η αγαπημένη ηθοποιός στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved