Showbiz

Τέτη Σχοινάκη: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η σεξοβόμβα των 70s-80s;

Gossip-tv Team

H Τέτη Σχοινάκη υπήρξε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του ελληνικού θεάτρου, κινηματογράφου και τηλεόρασης τις δεκαετίες του '70 και του '80. Αλήθεια, τι κάνει σήμερα;

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία συνεχίζει ακόμα και σήμερα να είναι κομψή, δηλώνει αμετανόητα μοναχικός άνθρωπος, δεν μετανιώνει καθόλου που δεν απέκτησε ποτέ παιδί και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Μιλώντας για τους λόγους που απέχει καλλιτεχνικά γενικότερα τα τελευταία χρόνια, η Τέτη Σχοινάκη είπε:

«Τελευταία έχω γίνει δύσκολη γιατί μου προτείνουν δουλειές που είναι οι γνωστές. "Ελάτε να δουλέψετε δύο μήνες πρόβες, δύο μήνες παραστάσεις, διήμερο την εβδομάδα και να δουλέψεις τέσσερις μήνες για να πάρεις 300 ευρώ συνολικά". Ένας άνθρωπος που έχει 40 και χρόνια στο θέατρο γιατί δουλεύω από τα χρόνια της σχολής... Είναι πλέον θέμα αυτοσεβασμού».

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, θυμήθηκε όλους τους σημαντικούς σταθμούς της ζωής της, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο:

«Οι γονείς μου δεν ήταν παρεμβατικοί γονείς στις αποφάσεις μου. Σε ένα καλοκαίρι παντρεύτηκα, έδωσα στην αρχιτεκτονική που ήταν ο στόχος μου αλλά και εξετάσεις στη Δραματική σχολή. Τα έκανα όλα μαζί και τον επόμενο χρόνο χώρισα.

Ήμουν 19 και χώρισα στα 20. Όπως το ακούει κανείς θα νομίζει ότι παντρεύτηκα έναν αγριάνθρωπο. Αλλά ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος και καθόλου καταπιεστικός. Αλλά δεν μου πήγαινε αυτό το στυλ ζωής. Θυμάμαι ότι κατέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας και λέω 'τι έκανα τώρα;'. Γι' αυτό και δεν ξαναπαντρεύτηκα γιατί δεν μου έλειψαν οι προτ΄σεις. Δόξα τον Θεό».

Σε ό,τι αφορά την επιλογή της να μην αποκτήσει ποτέ παιδιά, η ηθοποιός αποκάλυψε:

«Όταν δεν σου πάει το σχήμα του γάμου είναι δύσκολο να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο. Με ρωτάνε και τώρα 'μήπως μετάνιωσες που δεν έκανες παιδιά;'. Και λέω όχι γιατί δεν χτύπησε το βιολογικό μου ρολόι. Τουλάχιστον δεν το άκουσα. Ήθελα πάντα τον χώρο μου και τον χρόνο μου. Θέλω να ζω μόνη μου. Δεν είμαι ο άνθρωπος που μου αρέσει η συμβίωση».

Στην ερώτηση αν υπήρξε συντηρητική στον έρωτα, η ίδια αποκρίθηκε: "Όχι, έχω χορτάσει πάρα πολλά πράγματα. Και σχέσεις, και ξενύχτια και γλέντια και ό,τι θες. Απλά κάποια στιγμή κουράζεσαι. Δεν μου έλειψε στη ζωή μου κάτι. Έκανα όλα τα είδη θεάτρου. Ξεκίνησα από τον χορό Αρχαίας Τραγωδίας στο Εθνικό θέατρο, πήγα στο Αμφιθέατρο, έκανα την πρώτη τηλεοπτική μου δουλειά η οποία με βοήθησε πάρα πολύ γιατί εκείνη την εποχή ήταν μόνο δύο τα κανάλια, το "Εκείνες και εγώ" με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που έκανα εκείνο το έτσι νεαρό κορίτσι -γιατί ήμουν-, ελληνική κωμωδία, επιθεώρηση, δυο τρεις φορές, κλασικό ρεπερτόριο... Τι άλλο να ζητήσω;".

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved