Showbiz

Ζένια Μπονάτσου: Η συγκλονιστική δήλωση για τον πατέρα της, Βλάσση

Gossip-tv Team

Η Ζένια Μπονάτσου μίλησε στο Ευτυχείτε για την οικογένειά της, την αξέχαστη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη, τον σπουδαίο Βλάσση Μπονάτσο, αλλά και αναφέρθηκε στη μαμά της, Μάρθα Κουτουμάνου και αποκάλυψε πώς είναι η σχέση της με τη θεία της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η Ζένια Μπονάτσου είπε: «Η γιαγιά μου δεν με είδε να παίζω γιατί θεώρησε ότι είμαι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν ήθελε να με δει. Τώρα το λέω και μουντζώνομαι, αλλά εντάξει… δεν πειράζει. Εννοείται ότι μπαίνω στο youtube και βλέπω τον μπαμπά μου…»!

Και τόνισε: «Με τη μαμά είμαστε μια χαρά… Δεν θα με ενοχλούσε να επισημοποιούσε ενδεχόμενη σχέση της. Εγώ έχω άλλη ιδέα για την έννοια του γάμου. Βέβαια, αν αυτό ήταν που θα την έκανε ευτυχισμένη, ας το έκανε, εμένα δεν θα με πείραζε. Αρκεί ο άνθρωπος αυτός να είναι κάποιος που την σέβεται και την αγαπάει και την προσέχει, γιατί αν δεν είναι έτσι, από μένα θα περάσει πρώτα.»!

Όσο για την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είπε: «Τώρα είναι όλα μια χαρά. Το αίμα νερό δεν γίνεται και πιστεύω ότι η αγάπη είναι αυτό που μένει στο τέλος. Δεν είναι τα υλικά αγαθά που θα μείνουν στο τέλος, τα υλικά αγαθά μπορεί αύριο να χαθούν, τι θα κάνουμε; Θα είμαστε ακόμα τσακωμένοι γι’ αυτά;»!

Δείτε τι άλλο είπε η Ζένια Μπονάστου στο παραπάνω βίντεο για την οικογένειά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved