Showbiz

Αλέξης Παππάς: Το ντουμπλάρισμα στον Ρουβά, τα καρφιά για το The Bachelor και η Bar Rafeli

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε στις Roomies του MEGA για τη ζωή του και την υποκριτική, ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής του πορείας.

"Είχα ντουμπλάρει τον Ρουβά σε μία διαφήμιση" είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο Αλέξης Παππάς.

Ο ίδιος θυμήθηκε τα πρώτα βήματά του: "Εγώ δούλευα εδώ στην Ελλάδα ως ψυκτικός και κάποια στιγμή, στα 19 μού έκαναν την πρόταση για μόντελινγκ και δεν το πίστευα. Έλεγα, 'σιγά τώρα, εμένα;'. Γιατί όταν είσαι μέσα στις οικοδομές και δουλεύεις και είσαι όλη μέρα στο μεροκάματο, δεν βλέπεις περιοδικά και όλα αυτά που συμβαίνουν στην τηλεόραση. Σου φαίνονται απόμακρα. Οπότε δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είμαι σε μία εταιρία με ένα μεγάλο logo για μια παγκόσμια καμπάνια... Δεν έβγαλα πολλά λεφτά. Έβγαλα λεφτά για να με συντηρήσουν."

Και τόνισε: "Εγώ σε όσες δουλειές ήμουν, ήταν πιο commercial και πάντα η συμβουλή του μάνατζερ ήταν 'πρέπει να κάνεις acting'".

"Σε ό,τι αφορά τα επόμενα σχέδιά του, ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας ταξιδιωτικής εκπομπής ενώ ερωτώμενος για την πρόταση που του είχε γίνει για το The Bachelor, ο ίδιος τόνισε πως δεν θα μπορούσε να είναι εκείνος στη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου: "Ο τύπος έχει φιλήσει τις πάντες. Δεν ξέρω αν έχει πάρει και καμία πίσω από τις κάμερες να τη φιλήσει".

O Αλέξης Παππάς επίσης μίλησε για τις γνωριμίες με διάσημα μοντέλα που είχε όσο καιρό βρισκόταν στο εξωτερικό και ακολουθούσε καριέρα, τονίζοντας τη γνωριμία του και τη φιλία του με την Bar Rafaeli.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο ηθοποιός στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved