Showbiz

Ελληνίδα νέα μαμά μιλάει πρώτη φορά για την άτυχη εγκυμοσύνη της που της κόστισε

Gossip-tv Team

Έχει γίνει πολύ πρόσφατα για πρώτη φορά μανούλα και παρόλο που διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, δεν έκρυψε ότι στο παρελθόν πέρασε πολύ δύσκολα.

Η ίδια αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή Pop Up πως «έχασε» ένα μωρό κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης που προηγήθηκε προφανώς αυτής η οποία ήταν επιτυχής και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Και όπως εξήγησε: «Το ένα μωρό παλινδρόμησε. Είναι δύσκολα για κάθε γυναίκα πόσο μάλλον για μία γυναίκα που χάνει μία εγκυμοσύνη. Είχα άλλη μία απώλεια στην εγκυμοσύνη μου. Έχασα το σκυλί μου που ήμασταν μαζί 8 χρόνια. Πραγματικά ένιωθα μητέρα από πριν και ήταν μεγάλη απώλεια αυτή για εμένα».

Ο λόγος για τη Μορφούλα Ντώνα η οποία νιώθει πολύ ευτυχισμένη που εδώ και περίπου τέσσερις μήνες κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της.

«Νιώθω υπέροχα, φανταστικά. Είμαστε τρελοί μαζί του. Ανυπομονούμε για αυτά τα Χριστούγεννα» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή η όμορφη γυμνάστρια και νικήτρια του Dancing with the Stars η οποία πλέον έχει μάτια μόνο για τον πανέμορφο γιο της.

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved