Showbiz

Βασιλική Μιλλούση: Το απίθανο βίντεο μέσα από το μαιευτήριο! Χόρευε με τον ορό στο χέρι!

Gossip-tv Team

Η Βασιλική Μιλλούση εδώ και λίγες μέρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας όπως βέβαια και ο Λευτέρης Πετρούνιας μιας και η ζωή τους έχει γίνει ροζ μετά τον ερχομό και της δεύτερης κόρης τους. 

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 3ης Δεκεμβρίου, οι δύο κορυφαίοι αθλητές έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, γεγονός που έκανε και τους δύο να πετάξουν στον έβδομο ουρανό από ευτυχία.

Μάλιστα, ανέβασαν και οι δύο το παρακάτω μήνυμα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram μαζί με την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους.

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της 👶 !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές!» έγραψαν τρισευτυχισμένοι οι δύο γονείς οι οποίοι περίμεναν πώς και πώς αυτή τη στιγμή.

Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε και ένα βίντεο στο tik tok λίγο πριν γεννήσει. Μάλιστα το συγκεκριμένο βίντεο είναι χαρακτηριστικό του πόσο ευτυχισμένη ήταν -και είναι- για τον ερχομό του μωρού της.

Σε αυτό το βίντεο η ίδια απεικονίζεται με ορό στο χέρι να περπατάει στον διάδρομο του μαιευτηρίου και να χορεύει ξέφρενα, προφανώς εν αναμονή του μωρού.
Δείτε το απολαυστικό και συγχρόνως και ιδιαίτερα τρυφερό βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved