Showbiz

Συγκλονίζει ο Κεφαλογιάννης για την περιπέτειά του: «Πέρασα αρκετά βαριά τον κορονοϊό»

Gossip-tv Team

Μπορεί για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ο οποίος υπήρξε θύμα του κορονοϊού ο εφιάλτης να τελείωσε, όχι όμως ολοκληρωτικά αφού όπως αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του, Οδηγός καλής ζωής, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από αυτόν. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, στην πρώτη εκπομπή του μετά τα όσα πέρασε με τον κορονοϊό, θέλησε να μιλήσει δημόσια για το πώς ο ίδιος βίωσε τον εφιάλτη.

«Δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν αλλά πέρασα κορονοϊό. Σχετικά βαριά, όχι πολύ βαριά. Με ταλαιπώρησε και εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί. Έχω περάσει, βέβαια, έχω αρνητικά τεστ πια αλλά με ταλαιπώρησε σημαντικά για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες» είπε αρχικά ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και συνέχισε: «Θέλω με ήπιο λόγο και ψυχραιμία να κάνω αυτή την εκπομπή, θεωρώντας ότι είναι χρέος μου να το κάνω, για να βοηθήσω τους ανθρώπους και τις οικογένειες που ενδεχομένως στο μέλλον χρειαστεί ή τύχει να νοσήσουν, να ξέρουν πως ακριβώς να πράξουν και να μην κάνουν τα ίδια λάθη που έκανα εγώ. Και το κυριότερο, να με ακούσουν και να αισθανθούν κάποιοι άνθρωποι που το πέρασαν ότι όλοι μόνοι μας το περάσαμε και δύσκολα το περάσαμε».

Ο δημοσιογράφος τόνισε αρκετές φορές πως δεν γνωρίζει πώς μολύνθηκε από τον ιό, συνομιλώντας με την γιατρό που τον είχε αναλάβει και η οποία είναι εδώ και χρόνια φίλη του.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι άλλο αποκάλυψε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης για την εμπειρία του με τον κορονοϊό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved