Showbiz

J2US: Η έκπληξη της Σοφίας Βόσσου στον Μικρούτσικο και τα δάκριά του!

Gossip-tv Team

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης, όπως πάντα, είχε ετοιμάσει μεγάλες εκπλήξεις για τους καλεσμένους του αλλά κυρίως για τους τηλεθεατές. Και αυτή ήταν να μιλήσει ζωντανά στον "αέρα" του σόου η Σοφία Βόσσου για τον αγαπημένο της Ανδρέα Μικρούτσικο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ερμήνευσε στη σκηνή του σόου παλιές αγαπημένες επιτυχίες του και συγκίνησε, δεν περίμενε να ακούσει τη φωνή της αγαπημένης του Σοφίας Βόσσου στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής της μιας και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία όμως ήδη άρχισαν να ξεπερνιούνται όπως τόνισε ο Ανδρέας.

Όταν την άκουσε, ο παρουσιαστής και τραγουδοποιός έμεινε σιωπηλός όμως δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν η Σοφία Βόσσου μίλησε με τα πιο τρυφερά και γλυκά λόγια για εκείνον.

Κάτι που ανταπέδωσε αμέσως εκείνος, λέγοντας πως η Σοφία Βόσσου ήταν από τους ανθρώπους που του στάθηκαν όσο κανένας άλλος στις πιο δύσκολες στιγμές του και πλέον είναι οικογένεια.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα γλυκά λόγια, ο Ανδρέας θέλησε να ερμηνεύσει on air τη μεγάλη επιτυχία της Σοφίας, "Το φιλαράκι" δίνοντάς της πάσα να τραγουδήσει και εκείνη. Η όλη φάση προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους και φυσικά στους τηλεθεατές που περιμένουν πώς και πώς τον μεγάλο τελικό του λαμπερού σόου.

Δείτε το βίντεο με αυτές τις στιγμές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved