Showbiz

Μπουρδούμης: Η... μεταμεσονύχτια οδύσσεια ενός πατέρα! Ετοιμάζει γάλα για τον γιο του!

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο με τον γιο του το οποίο μάλιστα είναι... μεταμεσονύχτιο!

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει πλέον μπει για τα... καλά στον ωραιότερο ρόλο της καριέρας και της ζωής του αφού φροντίζει συνεχώς τον μόλις λίγων μηνών γιο του που του έχει πάρει τα μυαλά.

Και μπορεί να του έχει στερήσει και τον ύπνο μιας και τα βράδια είναι ανήσυχος και πεινάει, όμως καθόλου δεν δείχνει να στενοχωριέται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο οποίος έχει πάντα τη λύση και φυσικά τη διάθεση να τρέξει για τον μικρό του πρίγκιπα.

Ο ηθοποιός ανέβασε την... οδύσσειά του μέσα στο βράδυ, όταν χρειάστηκε να πλύνει και να αποστειρώσει τα μπιμπερό του μικρού προκειμένου να του ετοιμάσει γάλα για να πιει και να ηρεμήσει.

Σε ένα fast forword βίντεο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δίνει... μαθήματα πατρικής φροντίδας και τρυφερότητας καθώς ετοιμάζει το γεύμα του μικρού. Στο βίντεο βέβαια αποτυπώνεται και όλη η... συσσωρευμένη κούραση που έχει ως νέος γονιός καθώς προφανώς είναι ατελείωτα τα βράδια που ο ίδιος και η σύζυγός του Λένα Δροσάκη δεν καταφέρνουν να κοιμηθούν σερί.

"Ο καραντινάτος πατέρας δεν σταματά ποτέ! Θα τα καταφέρουμε γιέ μου!!!" έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε ο ηθοποιός. Δείτε το παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved