Showbiz

Πρεζεράκου: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον ακρωτηριασμό της

Gossip-tv Team

Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο το περασμένο καλοκαίρι όταν έγινε γνωστό ότι είχε σοβαρό ατύχημα με σκάφος στη θάλασσα και τώρα έκανε και την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση

Η όμορφη γυμνάστρια έχει σίγουρα κάθε λόγο να υποστηρίζει ότι το 2020 δεν υπήρξε γενναιόδωρο μαζί της. Το αντίθετο μάλιστα αφού εκτός από το γεγονός της πανδημίας που έτσι και αλλιώς ταλαιπώρησε -και συνεχίζει να ταλαιπωρεί- όλους μας, και πέραν του σοβαρού ατυχήματος που της στοίχισε τον ακρωτηριασμό δακτύλων του χεριού, σε οικογενειακό επίπεδο συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Όλοι γνωρίζουμε τη συγκινητική έκκλησή της πριν από περίπου ενάμιση μήνα για την ανιψιά της Αναστασία, κόρη της αδελφής της η οποία εδώ και περίπου έξι εβδομάδες δίνει την πιο μεγάλη και σκληρή μάχη της ζωής της μια και πάσχει από σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου.

Η μόνη ελπίδα της οικογένειας για να αντιμετωπιστεί κατάλληλα η ασθένειά της ήταν να βρεθεί σε ειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Τέξας ώστε να υποβληθεί σε συγκεκριμένη θεραπεία.

Από τότε η Έρρικα Πρεζεράκου έχει αφοσιωθεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της σε αυτόν τον αγώνα για την Αναστασία η οποία είναι και μεγάλη της αδυναμία.

Με τόσες σκοτούρες και άγχη η Έρρικα είχε επιλέξει να κρατάει μία αποστασιοποιημένη στάση απέναντι στα media που τη λατρεύουν.

Χθες όμως, σε ένα από τα πιο λαμπερά τηλεοπτικά σόου, η όμορφη γυμνάστρια έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά από όλα τα παραπάνω.

Και χαμογελούσε ξανά. Ήταν απαστράπτουσα, πάρα πολύ όμορφη και παρ' όλο που περνάει όσα περνάει, η Έρρικα για ακόμα μία φορά συγκράτησε την αισιοδοξία της και τον θετικό τρόπο σκέψης για να υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα χρονιά.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με την εμφάνισή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved