Showbiz

Λεμπέσης: Το τραγούδι για τους ήρωες της πανδημίας, η σχέση με τον Bon Jovi και η παιδαγωγική μονάδα

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λεμπέσης μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για τη ζωή του, την απόφασή του να εγκαταλείψει για λίγο τις μουσικές σκηνές και τη στροφή του στην παιδαγωγική μονάδα που έχει ανοίξει με τη σύζυγό του. 

Ο τραγουδιστής μίλησε για το τραγούδι που έγραψε για τους ήρωες της πανδημίας, τα επιχειρηματικά του σχέδια, την φιλία του με τον Bon Jovi αλλά και το μυστικό επιτυχίας του γάμου του.

«Θεωρώ ότι ένας καλλιτέχνης κάνει κύκλους, το σημαντικό είναι η αγάπη το κόσμου και αυτή δεν χάνεται» είπε ο τραγουδιστής όταν ρωτήθηκε γιατί απέχει από τις μουσικές σκηνές και τα μουσικά πράγματα.

Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για το τραγούδι που έγραψε για την πανδημία: «Έχω γράψει ένα τραγούδι που εμπνεύστηκα στην πρώτη καραντίνα και το βγάζω στη δεύτερη. Αφιερώνω το τραγούδι μου σε όλους τους ήρωες στην κατάσταση που περνάμε».

Ο τραγουδιστής επίσης αποκάλυψε και την... ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον John Bon Jovi καθώς αποκάλυψε με χιούμορ: «Τον Bon Jovi τον γουστάρει η γυναίκα μου. Ο παραγωγός του είναι πολύ φίλος μου... Έρχεται στην Ελλάδα, τον φιλοξενώ στο σπίτι μου».

Ο Γιώργος Λεμπέσης επίσης αποκάλυψε και ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο που έχει για το μέλλον: «Μιλάω για να έχω μία συνεργασία με το Netflix».

Όσο για τα όνειρά του, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε: «Το όνειρό μου είναι να γράφω μουσική για κινηματογράφο... Το πρότυπό μου είναι ο Βαγγέλης Παπαθανασίου».

Πώς όμως καταφέρνει να διατηρεί ζωντανό τον γάμο του; Ο ίδιος αποκάλυψε το μυστικό του: «Το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου είναι να αγαπάς και να σέβεσαι τον σύντροφό σου».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής ο οποίος πλέον έχει αφοσιωθεί στην παιδαγωγική μονάδα που έχει ανοίξει με τη σύζυγό του τα τελευταία χρόνια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved