Showbiz

Σοκ για την Τούνη: Δείτε τι έκανε θαυμαστής της και δεν το πίστευε η Ιωάννα!

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει όμορφες μέρες και νύχτες στο υπέροχο Ντουμπάι όμως εκεί έμελλε να δεχτεί μία μεγάλη έκπληξη που τη σόκαρε ευχάριστα. 

Τι ακριβώς συνέβη; Ένας νεαρός θαυμαστής της ο οποίος ειδικεύεται σε tribal κουρέματα σχημάτισε με τα ψαλίδια και τις κουρευτικές μηχανές του το πρόσωπο της Ιωάννας στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, εκπλήσσοντας ιδιαίτερα ευχάριστα την όμορφη influencer.

Μάλιστα η Ιωάννα ήταν τόσο χαρούμενη που έκανε repost τις αναρτήσεις του θαυμαστή της ο οποίος της έδωσε χαρά με αφορμή τη γιορτή της.

Κατά τα άλλα, η Ιωάννα απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την κολλητή της φίλη Στέλλα Πάσσαρη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου ξεσαλώνουν και διασκεδάζουν μέχρι το πρωί.

Όπως η ίδια η Ιωάννα ξεκαθάρισε με μήνυμά της στο instagram, τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά την αναχώρησή της αλλά και παραμονή της εκεί ενώ το ίδιο θα κάνει και όταν επιστρέψει. Εξάλλου, η Ιωάννα έχει περάσει περιπέτεια με τον κορονοϊό και όπως έχει πληροφορηθεί από τους θεράποντες γιατρούς της έχει ανοσία τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο στον ιό.

Δείτε το βίντεο με το tribal του νεαρού θαυμαστή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved