Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: Οι αισθησιακές ταινίες και ο κρυφός της έρωτας

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε για όλα… Αποκάλυψε τον κρυφό της έρωτα, γιατί δεν είναι κεντρική παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στον Αναστάσιο Ράμμο που ήταν παρτενέρ της στο J2US και δεν δίστασε να αποκαλύψει τι είδους εκπομπή θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε χαρακτηριστικά: « Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει σε μια εποχή που είναι ροκ. Φέτος έκανα την τρέλα μου και τραγούδησα. Δεν είμαι “πολιτογραφημένη” ηθοποιός. Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω ένα δραματικό ρόλο. Βλέπω αισθησιακές ταινίες, όπως βλέπουν οι άντρες βλέπουν και οι γυναίκες. Λατρεύω όλες τις ταινίες του Κώστα Γκουσγκούνη.»!

Γιατί δεν είναι κεντρική παρουσιάστρια, τόνισε η Κατερίνα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Εγώ φταίω. Όταν εγώ πρέπει να χτυπήσω το τραπέζι δεν το το κάνω. Θέλω να είμαι αρεστή σε όλους και αυτό δε γίνεται. Δε σπάω εύκολα αυγά. Επίσης δεν μου έχει προταθεί αυτό που θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνω ένα γυναικείο Ράδιο Αρβύλα. Εμένα η αγαπημένη μου εκπομπή ήταν το “Μαλβίνα Live” Ήταν το άγιο δισκοπότηρο για μένα αυτή η εκπομπή».

Όσο για τον παρτενέρ της στο J2US Αναστάσιο Ράμμο και τη σχέση τους, δήλωσε: «Ήταν πολύ ωραίο το φιλί με το Ράμμο. Έτσι κάνει τώρα η νεολαία, φιλιέται… φιλάει τοίχους, φιλάει πατώματα»!

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τις έδειξε φωτογραφίες από πολλούς διάσημους Έλληνες ρωτώντας της με ποιον θέλει να ανταλλάξει ένα φιλί και ενώ έδειξε μία προτίμηση στον Βασίλη Μπισμπίκη στο τέλος όμως εκείνος που κέρδισε ήταν ο… Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved