Showbiz

GNTM: Ανδρέας Αθανασόπουλος: Η πρόταση από το Παρίσι, οι σπουδές και οι προοπτικές στο modeling

Gossip-tv Team

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, μόλις λίγους μήνες μετά το τέλος του GNTM κατά το οποίο ήταν φιναλίστ, όμως δεν κέρδισε τον τίτλο, μίλησε στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου για τη ζωή μετά το ριάλιτι. 

«Το μόντελινγκ είναι για μένα επάγγελμα και χόμπι γιατί αν το δεις και λίγο χόμπι, είναι πιο fun» είπε μεταξύ άλλων ενώ συνέχισε με τις προοπτικές που ανοίχτηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Έχασα μια δουλειά στο Λονδίνο λόγω κορονοϊού. Με έχουν καλέσει και στο Παρίσι τον Φεβρουάριο, θα δούμε».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία το Madwalk, ήταν η πρώτη μου επαγγελματική πασαρέλα, αλλά θα ήθελα να έχει κόσμο».

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Σπουδάζω Επιστήμη Οίνου, Αμπέλων και ποτών στην Αθήνα. Ο πατέρας μου έχει φυτώρια αμπέλου στην Αμαλιάδα. Έχω βάλει περισσότερο το μόντελινγκ στη ζωή μου γιατί είναι κάτι που αγαπώ και έχει ημερομηνία λήξης».

Όσο για τα όνειρα και τις προσδοκίες που έχει για το μέλλον, ο Ανδρέας αποκάλυψε: «Επειδή το μόντελινγκ δεν είναι κάτι σταθερό, θα μου άρεσε να ασχοληθώ με την τηλεόραση ή την υποκριτική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved