Showbiz

Κεχαγιάς για Δανέζη: «H σχέση μας είναι κάτι παραπάνω από μία απλά ερωτική σχέση»

Gossip-tv Team

Big Brother: Η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς μίλησαν στην εκπομπή After Dark για την πραγματική σχέση που τους συνδέει! 

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς τούς ρώτησε ευθέως για το τι πραγματικά τούς συνδέει, η Σοφία Δανέζη παραδέχτηκε:

«Είμαστε δυο άνθρωποι που γνωρίστηκαν στο παιχνίδι, είμαστε δυο φίλοι, δυο άνθρωποι που αγαπά ο ένας τον άλλο, εκτιμά ο ένας τον άλλον, σέβεται ο ένας τον άλλον και στηρίζει ο ένας τον άλλον...»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς από την πλευρά του είπε:

«Μέσα στο παιχνίδι τα συναισθήματα διογκώνονταν, φυσικά η Σοφία είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, φυσικά την έχω φλερτάρει αλλά το παν δεν είναι μόνο το ερωτικό κομμάτι υπάρχουν και πολλά άλλα που μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη σχέση ανάμεσα σε δυο άτομα».

Πώς όμως αντιδράει ο Δημήτρης Κεχαγιάς στις ερωτικές του σχέσεις; Ο ίδιος απάντησε:

«Μου αρέσει να παίρνω μεγάλους αρκούδους και λουλούδια στις σχέσεις μου. Έχω κάνει πάρα πολλά extreme πράγματα με τις κοπέλες μου. Μου αρέσει να έχω ερωτικές επαφές σε περίεργα μέρη».

Οι ερωτήσεις στη συνέχεια έγιναν ακόμα πιο... πικάντικες καθώς οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι ρωτήθηκαν ποιο σημείο του σώματος του άλλου τούς αρέσει. Και τότε ο Κεχαγιάς απάντησε:

«Μου αρέσουν όλα τα σημεία στο σώμα της Σοφίας, πιο πολύ το μπούστο». Η Σοφία από την πλευρά της είπε ότι τα μάτια του Δημήτρη είναι αυτά που της αρέσουν περισσότερο. Και τότε η τραγουδίστρια του τραγούδησε το “Αν υπάρχει παράδεισος”.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι άλλο είπαν οι δύο τους στην εκπομπή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved