Showbiz

Madclip: Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά, ο γάμος και το... Madclipάκι!

Gossip-tv Team

Ο Mad clip ήταν καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και μίλησε για τη γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του εδώ και τέσσερα χρόνια. 

Ο γνωστός τράπερ, μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά παραδέχτηκε ότι όσοι τον γνωρίζουν εντυπωσιάζονται από την ευγένεια που έχει ως άνθρωπος ενώ μίλησε και για τη σοβαρή σχέση που διατηρεί εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια.

Ο ίδιος είπε ότι δεν δίνει δικαιώματα για να τον ζηλεύει η αγαπημένη του ενώ τόνισε πως αυτόν τον καιρό έχει δώσει προτεραιότητα στα επαγγελματικά του.

Όσο για έναν πιθανό γάμο, ο Madclip είπε πως για εκείνον η δέσμευση είναι η συγκατοίκηση και πως ο γάμος έρχεται όταν θέλεις να κάνεις παιδιά.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο καλλιτεχνικό του όνομα αποκαλύπτοντας:

«Ήταν ένα ψευδώνυμο που είχα από μικρός. Βγάζει μια τρέλα. Είναι διπλό το μήνυμα. Το Clip είναι ο γεμιστήρας. Το κάθε γράμμα είναι μια λέξη».

Όσο για το ξεκίνημά του, ο ίδιος αποκάλυψε:

«Είναι λίγο τρελό το πως έχει συμβεί όλο αυτό. Όταν ξαναήρθα στην Ελλάδα το 2016 ήρθα με ένα στόχο….. Το 2016 ήρθα από Λονδίνο. Είμαι από Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί αλλά πριν έρθω στην Ελλάδα ήμουν για λίγο στο Λονδίνο.

Με την κοπέλα που ήμουν εκείνη την περίοδο, αρρώστησε ο παππούς της και επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ είχα το στόχο μου, το κυνηγούσα και στην Αμερική στα αγγλικά, είναι δύσκολη η αγορά εκεί, είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, είναι δύσκολα τα κυκλώματα ειδικά για έναν λευκό ράπερ».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι άλλο αποκάλυψε ο γνωστός τράπερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved