Showbiz

Η Τάμτα συγκλονίζει: «Όταν πήγα στη Eurovision, έπαθα μεγάλη ζημιά»

Gossip-tv Team

H Τάμτα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Σου Κου Family».

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision, αποκαλύπτοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Συγκεκριμένα είπε: «Όταν πήγα στη Eurovision είχα πρόβλημα υγείας. Έκατσε ένα μαύρο συννεφάκι πάνω από το κεφάλι μου. Τον Φεβρουάριο, πριν γυρίσουμε το video clip, είχα πάθε πολύ μεγάλη ζημιά, οπότε όλη η πορεία μέχρι να πάω εκεί μου ήταν πάρα πολύ δύσκολη.».

Επιπλέον η Τάμτα αναφέρθηκε στην σχέση της με την κόρη της, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά πια: Οι σχέσεις μου με τη μητέρα και την κόρη μου έχουν καλυτερέψει. Η Άννυ πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα, σχεδόν έχουμε αλλάξει και τους ρόλους, σε πολλά πράγματα αισθάνομαι ότι είναι και η μαμά μου.».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη καριέρα της, αποκαλύπτοντας ποιες στιγμές δεν θα ξεχάσει ποτέ. Πιο αναλυτικά η Τάμτα εξομολογήθηκε: «Οι σχέσεις μου με τη μητέρα και την κόρη μου έχουν καλυτερέψει. Η Άννυ πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα, σχεδόν έχουμε αλλάξει και τους ρόλους, σε πολλά πράγματα αισθάνομαι ότι είναι και η μαμά μου.».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved