Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Η απάντηση για τις πλαστικές επεμβάσεις που δεν περιμέναμε!

Gossip-tv Team

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αρχικά είπε η Ελένη Φουρέιρα: «Όλα χρειάζονται ένα μέτρο σε αυτή τη ζωή. Είμαι υπέρ των επεμβάσεων και οτιδήποτε κάνει έναν άνθρωπο να νιώθει πολύ ωραία με τον εαυτό του. Και εγώ έκανα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και ένιωσα πολύ ωραία με τον εαυτό μου. Ήταν κάτι που πάντα ήθελα να το φτιάξω. Αλλά έχει να κάνει με το πώς είσαι σαν άνθρωπος. Αν σου αρέσουν οι υπερβολές ή όχι. Εμένα γενικά δε μου αρέσουν οι υπερβολές και έχω και βελονοφοβία. Αλλά ό,τι χρειαστεί να το κάνω και με κάνει να νιώσω καλύτερα το κάνω.»!

Και πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ υπέρ. Δεν είμαι καθόλου κατά. Αλλά όλα χρειάζονται να έχεις καλή αισθητική. Το πέρασμα του χρόνου το έχω σκεφτεί και υπάρχουν φορές που λέω γιατί πρέπει να μεγαλώνουμε; Από την άλλη λέω πρέπει να μεγαλώνουμε για να νιώσουμε αυτό που πρέπει να νιώσουμε σε εκείνη τη στιγμή και εκείνη την ηλικία»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved