Showbiz

Αποκάλυψη Σκορδά στον Μουτσινά: Η κατάθεση ψυχής ηθοποιού στη Φαίη, που θα συζητηθεί

Gossip-tv Team

Καλό μεσημεράκι: H Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για όλα. 

Η παρουσιάστρια έτυχε θερμής υποδοχής από τον παρουσιαστή της εκπομπής ο οποίος γνωρίζει την αγάπη της Φαίης για οτιδήποτε ιταλικό. Έτσι, την υποδέχτηκε σε ένα άκρως... ιταλιάνικο σκηνικό καθώς το φόντο ήταν τα... βενετσιάνικα κανάλια ενώ η μουσική που ακουγόταν ήταν επίσης από τη γειτονική χώρα.

Οι δυο τους κάθισαν για να τα πουν σε ένα υπέροχο και άκρως ατμοσφαιρικό δείπνο απολαμβάνοντας ιταλικές σπεσιαλιτέ, με τη Φαίη Σκορδά να εκμυστηρεύεται πώς ξεκίνησε η σημερινή μέρα των γενεθλίων της και τι της είπε ο γιος της πριν φύγει για δουλειά.

Όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Μουτσινά πώς είναι σαν μαμά, εκείνη είπε: «Είμαι η μικρή Φαίη, δεν αλλάζω, συνεχίζω έτσι. Τις τελευταίες ημέρες με κοιτάνε περίεργα επειδή έχω αγχωθεί με όλα αυτά που γίνονται. Έχω την αγωνία να τους εξηγήσω κάποια πράγματα. Χρησιμοποιώ τα παραμύθια κι όχι κανονικές συζητήσεις».

Η Φαίη Σκορδά φυσικά αναφερόταν στη χιονοστιβάδα καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο και αναπόφευκτα έκανε μία αποκάλυψη για άνθρωπο του χώρου ο οποίος τής εκμυστηρεύτηκε τη δική του εφιαλτική εμπειρία όταν ήταν μικρός.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μοθωναίο που όπως είχε προαναγγείλει από το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας και επιβεβαίωσε η Φαίη, της μιλάει σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που θα συζητηθεί.

«Συνάντησα στο σπίτι του, να πω το όνομα; Τον Δημήτρη Μοθωναίο. Τις τελευταίες ημέρες μιλούσα μαζί του και καταλάβαινα ότι ήθελε να μιλήσει αλλά ήθελα να είναι σίγουρος. Τελείωσε η συνέντευξη και αργά το βράδυ του έστειλα “θέλεις να παίξει η συνέντευξη;”. Και μου λέει “αισθάνομαι πρώτη φορά χαρούμενος, σαν λυτρωμένος”». Είναι σαν να μοιράζεσαι το κακό, που δεν φταις εσύ, και το παίρνουν όλοι οι άλλοι που έχουν σιωπήσει όλα αυτά τα χρόνια και φεύγει από πάνω σου» είπε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο με όλη τη συνέντευξη της Φαίης Σκορδά στον Νίκο Μουτσινά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved