Showbiz

Συγκλονίζει η Στεφανία Γουλιώτη: «Βασανίστηκα τόσο από άνθρωπο του θεάτρου που έκλαιγα με λυγμούς…»

Gossip-tv Team

Η Στεφανία Γουλιώτη έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα.

Η Στεφανία Γουλιώτη δήλωσε πως νιώθει τρομερή ανακούφιση με τις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής και πρόσθεσε πως έχει γίνει μάρτυρας κακοποιητικών καταστάσεων και νιώθει ευθύνη που δεν τις κατήγγειλε στην ώρα τους. Επίσης, μίλησε για τη συγκλονιστική εξομολόγηση του φίλου της Δημήτρη Μοθωναίου και σχολίασε την παραίτηση Λιγνάδη.

«Ο Δημήτρης Μοθωναίος μου είχε εξομολογηθεί πολλά προσωπικά του και με τίμησε όταν μου τα εξομολογήθηκε. Ο Δημήτρης, όπως και όλα τα παιδιά, όπως και εγώ, ήμασταν άνθρωποι που κοιτάζαμε παντού από πού να προφυλαχτούμε, να μη δείξουμε αδυναμία, να μη δείξουμε ανασφάλεια. Όχι δεν έβλεπα κάτι στον Δημήτρη, ήμασταν όλα παιδιά εγκλωβισμένα στην εικόνα του καλού παιδιού. Εγώ ένιωσα ότι επιτέλους βλέπω τον Δημήτρη, επιτέλους βλέπω τον άνθρωπο πίσω από την εικόνα. Δεν έχω τη ψυχική δύναμη εγώ αυτό που έκανε ο Δημήτρης, του βγάζω το καπέλο» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην παραίτηση Λιγνάδη, δήλωσε: «Άκουσα με πίκρα την παραίτησή του, αλλά το άκουσα σωστό».

Και κατέληξε αποκαλύπτοντας πως από άνθρωπο στο χώρο εργασίας της υπέστη τρομερή ψυχολογική βία: «Από άνθρωπο που έχω υποστεί τρομερή ψυχολογική βία έμαθα πάρα πολλά. Με μετακίνησε τρομερά η εμπειρία. Βασανίστηκα τόσο που έκλαιγα με λυγμούς το πρωί που πήγαινα στην πρόβα και γύρναγα το βράδυ και έκλαιγα. Θα ήθελα όποιος έχει κάτι να πει καλλιτεχνικό να το μεταφέρει με παιδαγωγικό τρόπο στους ανθρώπους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved