Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Μιλάει πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ηλιάκη είναι έγκυος και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλίακη. Η παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Στέλιο Μανουσάκη!

Εδώ και δύο μήνες η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στη Ζυρίχη, εκεί όπου μένει μόνιμα και εργάζεται ο σύντροφός της, ο οποίος είναι γυναικολόγος.

Η Μαρία Ηλιάκη πριν από λίγη ώρα ανάρτησε κάποια βίντεο στις ιστορίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της, μιας και είναι η πρώτη φορά που μιλάει για το θέμα της εγκυμοσύνης δημόσια.

Η μέλλουσα μανούλα είπε χαρακτηριστικά: «Άργησα λίγο να ξυπνήσω, αλλά τώρα πια καταλαβαίνετε γιατί κοιμάμαι περισσότερο το πρωί. Οι καρδούλες είναι για να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες αυτές τις ευχές. Με έχετε σκλαβώσει. Όπως καταλάβατε, έφτασε και για μένα αυτή η ώρα. Να γίνω και εγώ μάνα. Παναγία μου να πάνε όλα καλά, να είμαι μια καλή μανούλα. Δε ξέρετε πόσο άγχος το έχω. Να ξέρετε δεν πρόκειται να σας πρήξω και πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη μου. Ξέρω ότι είναι κουραστικό.».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Όμως θέλω να σταθώ σε πολλά μηνύματα που έχω λάβει και μου λέτε πως πήρατε ελπίδα, γιατί έχετε άγχος, είστε 34-40 plus και σας λένε όλοι πως είναι λίγο δύσκολο. Βλακείες. Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και δεν τους έδινα καμία σημασία. Είμαι πραγματικά πρόθυμη να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να μου κάνετε για το συγκεκριμένο θέμα. Να μου στείλετε μήνυμα προσωπικό. Απαντάω σε όλους και έχω χρόνο τώρα εδώ. Με μεγάλη χαρά θα σας απαντήσω.».

Δείτε το βίντεο παραπάνω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved