Showbiz

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Η αντίδραση της μητέρας του όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο του γάμου

Gossip-tv Team

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Γνωρίστε καλύτερα τη μητέρα του μεγάλου νικητή του GNTM.

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, ενώ κατάφερε να φτάσει μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού, κερδίζοντας την πρώτη θέση για το GNTM.

Πλέον, ο ίδιος απολαμβάνει τη δημοσιότητα που γνώρισε αλλά και τις πρώτες του μεγάλες συνεργασίες στο χώρο του modeling.

Η κάμερα του Star συνάντησε τον Ηρακλή μαζί με τη μητέρα του για τις ανάγκες της νέας τους φωτογράφισης. Μαμά και γιος μίλησαν στην πρωινή εκπομπή, Η Φωλιά των Κου Κου.

Πώς αντέδρασε η μητέρα του Ηρακλή, όταν ρωτήθηκε για το εάν είναι έτοιμη να δει γαμπρό τον γιο της;

«Αγχώνομαι λίγο αλλά βασίζομαι στον Ηρακλή και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Δεν τον βλέπω συχνά, γιατί δουλεύει συνεχώς σε φωτογραφίσεις και γυρίσματα. Μου λείπει! Φυσικά θα ήθελα τον Ηρακλή να παντρευτεί αλλά όχι ακόμα! Προς το παρόν πρέπει να ασχοληθεί με την καριέρα του και όταν είναι έτοιμος ας το κάνει. Ήταν πάρα πολύ ζωηρός όταν ήταν μικρός… Σύμφωνα και με την ρώσικη παράδοση υπήρχαν Ρώσοι πρίγκιπες που πάντα, ήταν πολύ δυνατοί και επιτυχημένοι. Έτσι το έχω συνδυάσει και συνδέσει με τον Ηρακλή», ανέφερε η ίδια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved