Showbiz

Ο δικηγόρος των καταγγελόντων στην υπόθεση Λιγνάδη: «Τώρα άρχισε και ο εκφοβισμός με μηνύσεις»

Gossip-tv Team

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Ράνια Τζίμα μίλησε ο δικηγόρος κ. Γιάννης Βλάχος ο οποίος είναι ο συνήγορος των καταγγελόντων στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο κ. Βλάχος τόνισε πολλές φορές πως είναι απόλυτα νόμιμη η διαδικασία που έχει ακολουθηθεί μέχρι στιγμής και πως δεν θα έχει καμία τύχη η ακυρότητα της διαδικασίας που ζητά ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν είμαι ούτε ανακριτής ούτε έχω εξουσία να κρίνω αν είναι βάσιμα ή αβάσιμα αυτά που υποστηρίζει η υπεράσπιση. Με βάση το σύνολο του αποδεικτικού υλικού τότε θα μπορεί κανείς να κρίνει.... Ακλόνητη είναι η γνώση του εντολέα μου ότι υπέστη βιασμό. Αυτό είναι ένα δεδομένο που είναι ακλόνητο».

Στη συνέχεια, ο κ. Βλάχος τόνισε:

«Τώρα άρχισε και ο εκφοβισμός. Μηνύσεις... Εμείς είμαστε εδώ και τις περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά. Γεγονός αναμφισβήτητο είναι ότι ένας 14χρονος δέχτηκε μία εγκληματική πράξη».

Ο γνωστός δικηγόρος επίσης αποκάλυψε ότι υπάρχουν και άλλοι καταγγέλλοντες που τον έχουν προσεγγίσει και είναι πρόθυμοι ακόμα και να προχωρήσουν και εκείνοι με μηνύσεις εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για ανάλογα περιστατικά που όπως ισχυρίζονται υπέστησαν στο παρελθόν.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Γιάννη Βλάχου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved