Showbiz

Δύσκολη νύχτα για τον Δημήτρη Λιγνάδη! Ανήσυχος στο κελί του

Gossip-tv Team

Δημήτρης Λιγνάδης: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Σήμερα το μεσημέρι (25-02) στις 14:30 δίνει εξηγήσεις ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου καλείται να δώσει εξηγήσεις για τις δύο πράξεις βιασμού που του αποδίδονται, μία του 2010 και μία το 2015.

Την ίδια στιγμή, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης του, Αλέξη Κούγια, έχει καταθέσει ένσταση ακυρότητας της προδικασίας και αναμένεται η έκδοση βουλεύματος. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο Δημήτρης Λιγνάδης θα επικαλεστεί άλλοθι.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης υποστηρίζει πως το χρονικό διάστημα για το οποίο τον κατηγορούν ότι προέβη στις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται, βρισκόταν σε άλλα μέρη ενώ θα προσκομίσει κι ένα ημερολόγιο στο οποίο κατέγραφε την καθημερινότητα, τις κινήσεις και τις συναναστροφές του.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπή Το Πρωινό η νύχτα ήταν δύσκολη για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Έμαθα από ανθρώπους της αστυνομίας ότι το βράδυ κύλησε δύσκολα για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Είχε λίγες ώρες ύπνου. Ήταν διαρκώς σε επικοινωνία με τον δικηγόρο του. Μου μετέφεραν από τη ΓΑΔΑ πως ήταν λίγο πιο αισιόδοξος χθες. Ότι φαίνεται να έχει πειστεί πως θα βγει από τη δύσκολη κατάσταση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved