Showbiz

Πολλά νεύρα έχει η εγκυμονούσα Μαρία Ηλιάκη: «Ανάθεμά τους»! Με ποιους τα έβαλε;

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, όμως συμβαίνουν και αναποδιές και η ίδια θέλησε να μοιραστεί μια σκοτούρα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία ζει μόνιμα στη Ζυρίχη της Ελβετίας με τον γυναικολόγο σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη και σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, ετοιμάζονται από τώρα για τον ερχομό του μωρού τους.

Στο πλαίσιο αυτών των προετοιμασιών λοιπόν, προφανώς κάνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι όπου ζουν όμως κάποιες αναποδιές έχουν νευριάσει πολύ την εγκυμονούσα Μαρία.

Η ίδια, με ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram, αφού μας ενημέρωσε για τις καιρικές συνθήκες εκεί και το πολύ κρύο που κάνει (έχει μόλις 6 βαθμούς Κελσίου) θέλησε να μοιραστεί τον... πόνο της, αποκαλύπτοντας:

«Δεν σας έχω πει το φανταστικό που μας έχει συμβεί!

Κάναμε αμάν να φέρουμε το στρώμα από την Ελλάδα, το θεϊκό αυτό στρώμα και μας έστειλαν οι Ελβετοί λάθος κρεβάτι ή μάλλον ελαττωματικό κρεβάτι.

Λέω στο Στέλιο “πάρε τηλέφωνο τώρα και πες τους ότι δεν έχουμε άλλο κρεβάτι. Θα κλαφτούμε και θα τους πούμε ότι μόλις μετακομίσαμε μήπως μας λυπηθούν”. Δε μας λυπήθηκαν!

Θα περιμένετε λέει μια εβδομάδα με δέκα ημέρες μέχρι να σας έρθουν τα καινούργια. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι νεύρα έχω… Να έχω το καινούργιο στρώμα να κάθεται μέσα στο σελοφάν”».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με το... ξέσπασμα της Μαρίας Ηλιάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved