Showbiz

Η Ιωάννα Τούνη για το bullying: «Είχαν φτάσει στο σημείο να μαζευτούν κάτω από το σπίτι μου...»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη σε μια σπάνια εξομολόγηση για όσα δεν είχαμε ξανακούσει μέχρι τώρα...

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μετά τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, ωστόσο η ίδια κατάφερε να προχωρήσει στα επαγγελματικά της τα οποία και σχετίζονται με τον χώρο της μόδας.

Η Ιωάννα Τούνη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του instagram και η αλήθεια είναι πως οι followers της αυξάνονται διαρκώς. Μπορεί η ίδια να ανεβάζει συχνά σέξι φωτό και πλάνα από ταξίδια της, ωστόσο θα απαντήσει ανοιχτά στα σχόλια που δέχεται, ενώ άλλοτε θα περάσει σε εξομολογήσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στην περίοδο που δέχτηκε σκληρό bullying...

«Έχω περάσει και εγώ αρκετό bullying, στο δημοτικό κυρίως, στις τελευταίες τάξεις. Πραγματικά χωρίς μια προφανή αιτία, ήμουν πάντα η καλή μαθήτρια, ενεργή, δραστήρια, μέσα σε όλα. Έτρωγα άπειρο bullying για τις ελιές που έχω στο πρόσωπό μου. “Ελιές θρούμπες και Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη” ήταν κάποια από τα παρατσούκλια που άκουγα συνέχεια. Με κορόιδευαν πάρα πολύ επίσης για τα αυτιά μου, ότι μοιάζουν με εξωτικού. Μπορεί να με κορόιδευαν για αδιανόητους λόγους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved