Showbiz

Συγκλονίζει η Σαπουντζάκη! Με δάκρυα στα μάτια στα ερείπια του σπιτιού της που κάηκε!

Gossip-tv Team

Έναν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες που θα μπορούσε να βιώσει άνθρωπος, έζησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη όταν το σπίτι της στην Κινέτα, το "βασίλειό" της όπως συνήθιζε να αποκαλεί, κάηκε ολοσχερώς σε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή το καλοκαίρι του 2018. 

Η μεγάλη αρτίστα βρέθηκε στην Κινέτα και περιηγήθηκε εκεί που είχε φτιάξει το σπίτι που πάντα ονειρευόταν. Εκεί πέρασε τις ομορφότερες εμπειρίες και έχει τις ωραιότερες αναμνήσεις.

«Ήταν ένα σπίτι με πολύ μεράκι. Και μετά ήρθε η φωτιά. Ο Θεός με βοήθησε» είπε στην εκπομπή Προσωπικά με την Έλενα Κατρίτση.

Με δάκρια στα μάτια, η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραδέχτηκε: «Θα ήθελα να ξαναζήσω τα πάρτι που έκανα. Ερχόταν όλος ο κόσμος».

Όταν ρωτήθηκε για το αν νιώθει μοναξιά παραδέχτηκε: «Η μοναξιά με στενοχωρεί πολύ. Ήμουν αδύναμη. Με τη μάνα μου ένιωθα σιγουριά. Θέλω ένα σύντροφο δίπλα μου. Όχι για τα χρήματα. Για τα χρήματα δεν φοβάμαι…Μια μέρα ξύπνησα στην Κινέτα και δεν είχα λεφτά. Είχα πάρει ένα δαχτυλίδι που μου άρεσε και τα έφαγα τα λεφτά».

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού και του κινηματογράφου μίλησε για ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της που φυσικά ήταν η Σμυρνιά μητέρα της: «Όταν πέθανε ο αδερφός μου, θυμάμαι, δούλευα σ’ ένα κέντρο και μου είπαν ότι έπρεπε οπωσδήποτε να πάω.

Η μάνα μου τι είχε κάνει; Κάθισε σε μια καρέκλα, χωρίς να κλαίει, αν και λάτρευε τον αδερφό μου, και κοίταγε εμένα που τραγουδούσα. Και μου έδινε κουράγιο».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι άλλο αποκάλυψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη γεμάτη λάμψη αλλά και πόνο ζωή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved