Showbiz

Ραγδαίες οι εξελίξεις: Στα χέρια των Αρχών τα ερωτικά γράμματα που λάμβανε ο Λιγνάδης!

Gossip-tv Team

Οι εξελίξεις είναι ήδη ραγδαίες στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς βρέθηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο ίδιος στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας του.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, οι Αρχές δεν ερεύνησαν έναν κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν μέρος του αρχείου του ηθοποιού.

Εκεί βρέθηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης και σύμφωνα με την εφημερίδα Μπαμ, η αποκάλυψη έγινε όταν στα γραφεία της, έφτασε ένας κλειστός ανώνυμος φάκελος.

Αυτός περιείχε φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στο υπόγειο της πολυκατοικίας, που όπως μας καταγγέλθηκε δεν ερευνήθηκε από την αστυνομία. Ο ίδιος φάκελος περιελάμβανε γράμματα και ερωτικές επιστολές, επίσης σε φωτογραφίες.

Στη "Μπαμ" δημοσιεύεται μάλιστα και ένα από αυτά τα γράμματα το οποίο φέρεται να έχει γραφτεί από ένα κορίτσι που όπως αναφέρει πρωτοείδε τον Δημήτρη Λιγνάδη όταν εκείνη ήταν 10 ετών.

Μετά από μία τέτοια αποκάλυψη, σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, υπήρξε παρέμβαση της Εισαγγελίας η οποία και διέταξε νέα έρευνα στο σπίτι του Λιγνάδη.

Δείτε όλα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Έλα χαμογέλα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved