Showbiz

The 2night Show:Στέργιος Λυμπέρης: Η μάχη με το αλκοόλ και τα χάπια και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Gossip-tv Team

The 2night Show: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν απόψε ο Στέργιος Λυμπέρης, ο Έλληνας τραγουδιστής που έκανε καριέρα στον Λίβανο.

Ο τραγουδιστής κατάφερε να γίνει γνωστός στη Ρουμανία, στην Τουρκία και σε αραβικές χώρες.

Ο ίδιος μίλησε για τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρωταγωνιστή Χαλίτ Εργκέντ, τη γνωριμία του με τη Rihanna ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια φόρεσε σε εμφάνιση της τα κοσμήματα που έχει δημιουργήσει ο ίδιος.

Ο Στέργιος Λυμπέρης μίλησε ανοιχτά για τους εφιάλτες που έζησε στη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τον πρόωρο θάνατο της μητέρας του και την πρόσφατη απώλεια της μητριάς του από καρκίνο αλλά και για τις προσωπικές μάχες που έδωσε για να καταφέρει να γίνει γνωστός αλλά και για να απεξαρτηθεί από τις εμμονές του.

Ο ίδιος δεν έκρυψε ότι και σε επαγγελματικό επίπεδο έζησε δύσκολα, ειδικά εδώ στην Ελλάδα καθώς όπως είπε έχει δεχτεί πάνω από τριάντα φορές bullying αλλά και σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Τέλος, ο Στέργιος Λυμπέρης ερμήνευσε μαζί με τους «Prestige The Band», ζωντανά στο "The 2Night Show", την επιτυχία του με τίτλο «Κόκκινο Πανί».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις αποκαλύψεις του:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved