Showbiz

O Τσαλίκης ξεσπά: «Δε με γουστάρεις, πες το αλλά μην καταριέσαι τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου»

Gossip-tv Team

After Dark: Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τις δυσκολίες που πέρασε μέσα στην καραντίνα, πώς αντιμετωπίζει την αποχή του εδώ και καιρό από εμφανίσεις ενώ ξεσπά και εναντίον όλων όσοι μιλούν χυδαία στα social media για εκείνον και την οικογένειά του. 

«Αυτόν τον χρόνο τον βίωσα λίγο διπολικά. Ένα μου κομμάτι είναι πολύ στεναχωρημένο γιατί δεν έκανα κανένα Live που για μένα είναι ζωή και είναι στενάχωρο και για τους συνεργάτες μου που έμειναν χωρίς δουλειά και το άλλο μου κομμάτι είναι αυτό που δε με αφήνει να πέσω και μου λέει να βοηθήσω όπου μπορώ και να φτιάξω πράγματα στο σπίτι που σε άλλη περίοδο δε θα μπορούσα» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής και συνέχισε εκφράζοντας έντονα την ενόχλησή του για τα κακόβουλα σχόλια στα social media:

«Mιλάμε για bullying το μήνυμα που θέλω να μείνει είναι όταν είσαι θύμα να μιλάς, τώρα, τώρα που γίνεται, τώρα που θα πάει η αστυνομία και θα τον πιάσει.

Έρχεται ο Τσαλίκης και σου κάνει μια σεξουαλική παρενόχληση, βγες και πες το τώρα. Μην το αφήσεις. Πια δεν κρίνουμε, δεν κρίνω κανέναν. Υποκλίνομαι σε όσους μίλησαν, Λέμε για το από εδώ και πέρα. Ντροπή σε αυτούς που… Έχουμε δει στα social media να γίνεται μεγάλο bullying έχουμε δει τεράστιες κατάρες, όμως κρίνε με, μη βρίσεις…

Όταν βλέπω θέματα κατάχρησης εξουσίας γιατί κατάχρηση εξουσίας είναι να είσαι κρυμμένος πίσω από μια οθόνη και να τα χώνεις. Μπες και γράψε ότι θες για τον James από το Survivor αλλά δε μπορεί να μου στέλνει κατάρες η αδερφή του και να μου λέει ότι καταριούνται τη μάνα της. Πρέπει να μπει ένα όριο… Δε γουστάρεις τον Τσαλίκη, πες το αλλά μην καταριέσαι τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου...

Είχα ακούσει κράξιμο στο σχολείο γιατί ήμουν πάντα με μια κιθάρα και έπαιζα. Ντρεπόμουν να το πω στους γονείς μου. Θυμάμαι όταν ήμουν στη γειτονιά και ερχόντουσαν αυτοί οι 4-5 βαρύμαγκες από την άλλη γειτονιά, κρυβόμουν γιατί δεν ήθελα να με κοροϊδεύουν. Ήμουν ένα αγαπητό παιδί με φίλους, πολλούς φίλους αλλά αυτή η κοροϊδία "έγραψε" μέσα μου. Για αυτό έλεγα πάντα στα παιδιά μου να μιλάνε, και να μου λένε τα πάντα γιατί εγώ θα είμαι αυτός που πρώτος θα τα καταλάβει και ο πρώτος που θα τους πει να ζητήσουν συγγνώμη αν έχουν κάνει λάθος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved