Showbiz

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Άνθη για την εξαφάνιση του αδελφού του!

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Άνθης μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την εξαφάνιση του αδερφού του Στάθη και για τις έρευνες στη νότια ακτή του Ντέβον της Αγγλίας.

Ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται εδώ και 12 μέρες για την οικογένεια Άνθη αφού ο Στάθης Άνθης, αδελφός του Δημήτρη Άνθη που πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω των καταγγελιών του περί βιασμού του από γνωστό ηθοποιό, αγνοείται στο Ντέβον της Αγγλίας.

Από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου χάθηκαν μυστηριωδώς τα ίχνη του. Ο 33χρονος Στάθης ή Σταν όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του είχε εγκατασταθεί στην Αγγλία το 2017 όπου και εργαζόταν σε διαφημιστική εταιρία.

Τα ίχνη του χάθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Μαρτίου όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό και η τελευταία φορά που εξέπεμψε σήμα το κινητό του ήταν στις 4,45 το πρωί.

Λίγες ώρες πριν είχε μιλήσει για τελευταία φορά με τους γονείς του. Όμως από εκείνη την ημέρα τα ίχνη του χάθηκαν και παρά το γεγονός ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες έρευνες από τις Αρχές αλλά και από καλούς του φίλους, δεν έχει βρεθεί ούτε ένα σημάδι του.

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Άνθη για την εξαφάνιση του αδελφού του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved