Showbiz

Στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη μετά τις φήμες περί χωρισμού - Οι πρώτες πληροφορίες

Gossip-tv Team

Μαρίνα Πατούλη: Έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, ενώ αργότερα οδηγήθηκε σε  ιδιωτικό θεραπευτήριο - Τι συνέβη;

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση για τα σύννεφα στον γάμο του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη. Μετά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για την προσωπική τους ζωή, η κυρία Πατούλη πέρασε σε σχετικές δηλώσεις.

«Όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης, θεωρώ ότι με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μία κρίση... Ουδέποτε θέλησα ή θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο. Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας και και θεωρώ ότι ως γυναίκα και ως μητέρα και ως αληθινός άνθρωπος που πάντα μιλάω με ειλικρίνεια, στους ανθρώπους αγαπώ την οικογένειά μου και τον άνδρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι έτσι. Ελπίζω και ο Γιώργος να βλέπει έτσι την δική μας πορεία», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα.

Λίγες ώρες μετά και η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο νοσοκομείο. Την είδηση μετέφερε στους τηλεθεατές του Alpha ο Κώστας Τσουρός, από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται

«Όντως βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο γιατί ένιωσε μία αδιαθεσία και σύμφωνα με πληροφορίες, ένα χρόνιο πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε, επιδεινώθηκε σήμερα και γι΄αυτό βρίσκεται στο νοσοκομείο τόνισε ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved