Showbiz

Μαρίνα Πατούλη: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας της: «Περνάω Γολγοθά... Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια»

Gossip-tv Team

Η Μαρίνα Πατούλη επέστρεψε με δική της ευθύνη στο σπίτι της από το νοσοκομείο στο οποίο εισήχθη χθες και μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. 

“Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που εντοπίστηκε πέρσι και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Είναι καρδιακή ανεπάρκεια. Έπρεπε να παραμείνω στο νοσοκομείο, αλλά γύρισα στο σπίτι με δική μου ευθύνη για να μην είναι μόνο του το παιδί μου και παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Έχω κάποια άσχημα συμπτώματα. Περνάω το Γολγοθά μου με το θέμα της υγείας και του οικογενειακού μου θέματος” είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Όσο για το αν επικοινώνησε ο Γιώργος Πατούλης μαζί της, Η Μαρίνα Πατούλη είπε χαρακτηριστικά: “Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που με αγαπάνε πραγματικά και βρίσκονται μαζί μου με φυσική παρουσία... Φαντάζομαι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα είναι πολύ φορτισμένος με την κατάσταση του κορονοϊού… εντάξει”…

Να θυμίσουμε ότι το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες η είδηση για τα σύννεφα στον γάμο του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη. Μετά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για την προσωπική τους ζωή, η κυρία Πατούλη πέρασε σε σχετικές δηλώσεις χθες.

«Όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν στιγμές κρίσης, θεωρώ ότι με τον Γιώργο αντιμετωπίζουμε μία κρίση... Ουδέποτε θέλησα ή θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο. Είμαι στυλοβάτης της οικογένειας και και θεωρώ ότι ως γυναίκα και ως μητέρα και ως αληθινός άνθρωπος που πάντα μιλάω με ειλικρίνεια, στους ανθρώπους αγαπώ την οικογένειά μου και τον άνδρα μου και θα συνεχίσω να πορεύομαι έτσι. Ελπίζω και ο Γιώργος να βλέπει έτσι την δική μας πορεία», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα χθες.

Λίγες ώρες μετά και η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο νοσοκομείο. Την είδηση μετέφερε στους τηλεθεατές του Alpha ο Κώστας Τσουρός, από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved