Showbiz

Θανάσης Πασσάς: «Έχουν επιτεθεί σε εμένα, στην οικογένειά μου, με έχουν καταραστεί»

Gossip-tv Team

Ο Θανάσης Πασσάς σε σπάνια συνέντευξή του μίλησε στην εκπομπή Pop Up για τις άπειρες δουλειές που έχει κάνει αλλά και για τις κατάρες που έχει δεχτεί από τους haters του. 

Ο γνωστός κωμικός, αφού αποκάλυψε ότι τη συμμετοχή του στο J2US την οφείλει στον παππού του που ήταν ψάλτης και του έλεγε πάντα ότι δεν έχει καθόλου φωνή, μίλησε για τις πολλές διαφορετικές δουλειές που έκανε στη ζωή του για να βιοποριστεί.

«Έχω κάνει ομαδάρχης, κοινοτάρχης σε κατασκηνώσεις, αποθήκη, χασάπικο, γραφείο τελετών… Έχω δουλέψει στο λιμάνι στη Δραπετσώνα ως σημειωτής στα κοντέινερ.

Έχω δουλέψει σερβιτόρος, dj ένα καλοκαίρι, σε ένα μεσιτικό γραφείο, σε ένα λογιστικό γραφείο – έκανα flyers για πάρτι-, νομίζω είχα δουλέψει και σε μία θεία μου σε ένα ραφτάδικο.

Ξεκάθαρα η πιο δύσκολη δουλειά ήταν όταν εργαζόμουν σημειωτής στα κοντέινερ» είπε ο Θανάσης Πασσάς ενώ όταν ρωτήθηκε για τους haters του, εκείνος αποκάλυψε:

«Με τροφοδοτούν τα αρνητικά σχόλια, θέλω να με βρίζουν. Έχουν επιτεθεί σε εμένα, στην οικογένειά μου, με έχουν καταραστεί».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Θανάσης Πασσάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved