Showbiz

The 2night show: Γ. Σουξές: Ο Προύσαλης έδωσε spoiler για τις Μέλισσες και μας σύστησε τον γιο του

Gossip-tv Team

The 2night show: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιώργος Σουξές, ή αν προτιμάτε ο Προύσαλης ο οποίος μας σύστησε τον κούκλο γιο του. 

Ο Ενομοτάρχης της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του και μεταξύ άλλων μίλησε με καμάρι για τον μοναχογιό του, τον 25χρονο σήμερα Κωνσταντίνο Σουξέ.

Ο Κωνσταντίνος όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός, τού κάνει μαθήματα αυτοβελτίωσης και μάλιστα ο ίδιος ο Γιώργος Σουξές έχει σκεφτεί πολλές φορές πως θα μπορούσε να βελτιωθεί αρκετά ως άνθρωπος με συμβουλές του γιου του.

Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά του με την Άννα Μαχαιριανάκη, μία από τις καλύτερες ενδυματολόγους της χώρας μας. Ο Γιώργος Σουξές, σε μία σπάνια εξομολόγησή του για την προσωπική του ζωή, είχε αποκαλύψει πέρυσι:
«Ήμουν παντρεμένος με την πολυβραβευμένη σκηνογράφο – ενδυματολόγο, Αννα Μαχαιριανάκη, με την οποία έχουμε έναν γιο, τον Κωνσταντίνο. Η σχέση μου με την πρώην σύζυγο μου είναι εξαιρετική. Ο Κωνσταντίνος είναι 24 ετών, σπουδάζει Διοίκηση Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και ασχολείται από πολύ μικρός με την ιστιοπλοΐα, το τζούντο και τώρα τελευταία με την τοξοβολία. Με αναγκάζει να βγάζω τα παπούτσια μου όταν μπαίνω στο σπίτι του και είναι αυστηρός κριτής σε ό,τι κάνω στο επάγγελμα μου».

Ο ηθοποιός, μιλώντας για την καθημερινότητά του σήμερα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε επίσης:

«Ξεκίνησα να προσέχω τη διατροφή μου όταν είδα τον εαυτό μου σε μια ταινία μικρού μήκους και σοκαρίστηκα. Ήταν ένα τέρας μπροστά μου και είπα ότι αυτό πρέπει να αλλάξει... Μου πήρε 9 μήνες, συνεχίζω και αυτό που έκανα ήταν απλώς να ακολουθώ ότι μου έλεγε ο διατροφολόγος».

Επίσης, ο Γιώργος Σουξές έκανε ένα ακόμα βήμα θετικό στη ζωή του καθώς όπως είπε: «Το τελευταίο 15μερο έκοψα και το κάπνισμα... Μια μέρα είπα δεν θέλω να καπνίζω άλλο, φτάνει».

Ο ηθοποιός επίσης αποκάλυψε και τι πρόκειται να γίνει με τις Άγριες Μέλισσες στο μέλλον. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved