Showbiz

Πόπη Μαλλιωτάκη: Τρόμος από την ερωτική παρενόχληση από εμμονικό «θαυμαστή»

Gossip-tv Team

Ερευνώνται όλα τα στοιχεία που αφήνει πίσω του ο εμμονικός θαυμαστής της Πόπης Μαλλιωτάκη. Η ιδιόχειρη επιστολή και οι απειλές σε βάρος της τραγουδίστριας.

Τον ύπνο της έχει χάσει η Πόπη Μαλλιωτάκη τον τελευταίο καιρό.

Όπως δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στα social media παρενοχλείται ερωτικά από εμμονικό άτομο όπως λέει αγνώστων λοιπών στοιχείων. Όπως αποκάλυψε και η ίδια η τραγουδίστρια: "Έχω αρχίσει να φοβάμαι ακόμα και μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και έτσι αποφάσισα να προβώ σε κάθε νόμιμη διαδικασία για να τελειώνει όσο πιο σύντομα γίνεται αυτή η αρρωστημένη κατάσταση που ζω τις τελευταίες μέρες".

Το άτομο αυτό, εκτός των μηνυμάτων που της στέλνει, φέρεται να την παρακολουθεί στενά, να γνωρίζει τις κοινωνικές της επαφές αλλά και την καθημερινότητά της.

"Σήμερα σε παρακολουθούσα που βγήκατε με τις φίλες σου και πήγατε σε ένα σπίτι. Ποιος ήταν εκεί; Δεν μου αρέσει να συναντιέσαι με άλλους, έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι, να το ξέρεις. Με έκανες block στο κινητό σου; Σε παίρνω και λέει ότι είσαι κατειλημμένη. Εγώ κάνω τα πάντα για σένα και εσύ μου το ανταποδίδεις με αυτό τον τρόπο; Μη με φέρνεις στα όριά μου, πρόσεχε!"

Η τραγουδίστρια έχει ήδη αποφασίσει να κινηθεί νομικά κατά αγνώστου με μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να βρει και πάλι την ηρεμία της στην προσωπική της ζωή.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα αποκαλύφθηκαν για την υπόθεση στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved