Showbiz

Σκουλός: «Λύγισε» μιλώντας για την εγκυμοσύνη της σύζυγου του - Το παράπονο της πεθεράς του

Gossip-tv Team

Δημήτρης Σκουλός: Την πιο όμορφη φάση της προσωπικής του ζωής διανύει ο γνωστός φωτογράφος ο οποίος σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδάκι του.

Για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, αλλά και τον επόμενο κύκλο του GNTM μίλησε ο Δημήτρης Σκουλός. Η Φωλιά των Κου Κου συνάντησε τον γνωστό φωτογράφο ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε το παράπονο που έχει από εκείνον η πεθερά του...

«Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι ο Harry Potter και με πατώντας ένα κουμπί στη φωτογραφική μηχανή θα βγάλω και ένα ραβδάκι για την τέλεια φωτογραφία. Αυτό το λέει και συνέχεια η πεθερά μου που μου λέει όλο να την βγάλω φωτογραφίες και συνέχεια δεν την βγάζω», είπε για τη μητέρα της συζύγου του, η οποία του ζητά επίμονα να τη φωτογραφίσει.

«Έρχεται άλλο ένα κορίτσι και είμαι ξανά ευλογημένος. Δεν μου είπε οτι είναι έγκυος, μου το έδειξε. Εννοείται ότι συγκινήθηκα. Το θέλαμε πάρα πολύ καιρό και το θέλαμε για να έχει ένα αδερφάκι η κόρη μου. Της δείξαμε το τεστ εγκυμοσύνης και της εξηγήσαμε ότι σε λίγους μήνες θα έχει αδερφάκι», είπε για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του.

Ο Δημήτρης Σκουλός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μιλώντας για την κόρη του, αλλά και τη στιγμή που της ανακοίνωσαν ότι θα αποκτήσει αδερφάκι και συγκεκριμένα ένα κοριτσάκι.

«Το πήρε πάρα πολύ καλά. Μου έλεγε πως ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι για να έρθει το αδερφάκι της».

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved