Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Η αμήχανη στιγμή της όταν ρωτήθηκε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε!

Gossip-tv Team

Έλα Χαμογέλα: Η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου φιλοξενήθηκε από την Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της και μίλησε για το θέατρο αλλά και για την προσωπική της ζωή, μόνο που οι ερωτήσεις την έφεραν σε αμηχανία. 

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική, για τη ζωή της, τις πεποιθήσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τη δουλειά της ενώ όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τα όσα έχουν δει τον τελευταίο καιρό τα φώτα της δημοσιότητας επεσήμανε την απόλυτη στήριξή της σε όσους και όσες τόλμησαν να μιλήσουν.

"Τα θύματα πρέπει να έχουν τον σεβασμό μας" είπε μεταξύ άλλων η Ευγενία Δημητροπούλου.

Στη συνέχεια όμως η κουβέντα έφτασε και στην προσωπική της ζωή, στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός νευροχειρουργός Στέλιος Βλατάκης που όπως έχει γίνει γνωστό, της έκανε πριν από λίγους μήνες πρόταση γάμου.

«Έγινε ρομαντικά η πρόταση γάμου;» τη ρώτησε η Ελένη Βουλγαράκη. Εκείνη χαμογελώντας και φανερά αμήχανη της είπε με χαμόγελο: «μόλις κλείσουμε θα σου πω».

Μόνο που η δημοσιογράφος δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνέχισε να της κάνει ερωτήσεις, γεγονός που έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την Ευγενία Δημητροπούλου.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Ευγενίας Δημητροπούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved