Showbiz

Ατύχημα για τον Θανάση Ευθυμιάδη! Η φωτό και το βίντεο με τον τραυματισμό του στο κεφάλι

Gossip-tv Team

Με... περίσσιο χιούμορ αντιμετώπισε το πρόσφατο ατύχημα που είχε ο Θανάσης Ευθυμιάδης με το ποδήλατό του. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος πλέον ακολουθεί έναν τελείως αντισυμβατικό τρόπο ζωής κοντά στη φύση και προσέχει πολύ τη φυσική του κατάσταση αλλά και την ψυχική του υγεία, σήμερα είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατο.

Μάλιστα, παρ' όλο που ανέβασε μία φωτογραφία με το πρόσωπό του μέσα στα αίματα, έσπευσε να χρησιμοποιήσει όλο του το χιούμορ για να μην "λαχταρήσει" τους διαδικτυακούς του φίλους που τον είδαν σε αυτή την κατάσταση.

Κάτω από τη φωτογραφία αυτή λοιπόν έβαλε και ένα κουίζ για... δυνατούς λύτες, ζητώντας από τους followers να μαντέψουν τι ακριβώς τού είχε συμβεί.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Quiz: α) πάλεψα με έναν λύκο β) έμπλεξα σε καβγά στο σούπερ μάρκετ γ) έπεσα από το mountain bike δ) είμαι βαμμένος για τηλεοπτικό γύρισμα *το ντύσιμο είναι για να σας μπερδέψω».

Η... λύση του μυστηρίου ήρθε λίγο αργότερα μέσα από ένα βίντεό του στο οποίο ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξηγούσε πως μόνο... πλάκα δεν ήταν και πως λίγο πριν είχε "φάει τα μούτρα του" όπως είπε μετά από πτώση με το ποδήλατο.

Δείτε παραπάνω το βίντεο που ανέβασε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved