Showbiz

Πατριαρχέας: «Όταν είπα θα ασχοληθώ με αυτό οι γονείς μου έπαθαν ένα σοκ»

Gossip-tv Team

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Θανάσης Πατριαρχέας μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στη σειρά του Ant1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», μπήκε στα «Καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (1-04) ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Pop Up, αποκάλυψε πώς ασχολήθηκε με την υποκριτική αφού μετά τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

«Πέρασα στο Πανεπιστήμιο, σπούδασα ήρθα στην Αθήνα και μπήκα σε ένα θεατρικό εργαστήριο. Όταν έχω σπουδάσει, είμαι σε ένα μεταπτυχιακό, μιλάω τρεις γλώσσες και ενώ δουλεύω, λέω θα τα αφήσω όλα για να ασχοληθώ με αυτό οι γονείς μου έπαθαν ένα σοκ», είπε αρχικά ο ηθοποιός και αποκάλυψε για τον πατέρα του: «Όταν είδε ότι αυτό που πραγματικά θέλω είναι αυτό κατάλαβε ότι αυτό είναι το μέλλον μου. Και μετά ήμουν το καμάρι του. Και σου μιλάω για δύσκολα χρόνια. Κάναμε παραστάσεις που ζήτημα να πληρωνόμασταν 5 ευρώ το Σαββατοκύριακο», είπε.

Παράλληλα μίλησε για την μεγαλύτερη ευτυχία της ζωής του, που δεν είναι από το παιδί του. ««Έτυχε να αποκτήσουμε παιδί. Όταν το μάθαμε δεν υπήρχε τίποτα άλλο από εκεί και πέρα στο μυαλό μας. Είμαι ευλογημένος που έχω αυτήν τη γυναίκα και βγάλαμε αυτό το παιδί. Επειδή ήμουν ένας άνθρωπος σε δύσκολο χώρο, μπορεί να μπερδευτεί το μυαλό και να βάλει λάθος προτεραιότητες. Το παιδί μπαίνει πάνω από όλα. Μέσα σε όλα τα άσχημα της καραντίνας ήταν ευλογία που είχα χρόνο να γνωρίσω πραγματικά την κόρη μου».

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved