Showbiz

Η εξομολόγηση της Τσιμτσιλή: «Θυμάμαι όταν είχα την πρώτη μου αποβολή πριν από εννιά χρόνια…»

Gossip-tv Team

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε on air στο Happy Day στη δική της δύσκολη στιγμή που είχε πριν από εννιά χρόνια.

Με αφορμή τα όσα θα αποκαλύψει η Χριστίνα Μπόμπα για την εξωσωματική γονιμοποίηση και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να μείνει έγκυος στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή, Μεσάνυχτα αυτή την Τετάρτη, αλλά και το ευχάριστο νέο της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Κώστα Σόμμερ, Βαλεντίνης Παπαδάκη μετά από μία αποτυχία που είχαν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμήθηκε τη δική της δύσκολη στιγμή.


Αρχικά η Σταματίνα αναφέρθηκε στην Χριστίνα Μπόμπα που μπήκε με τον Σάκη στη διαδικασία εξωσωματικής και τόνισε: «Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε ένα ζευγάρι. Αν μετράς ημερομηνίες, γόνιμες μέρες και δέκα φορές νομίζεις ότι έχεις μείνει έγκυος και δεν έχεις μείνει και κάνεις εξετάσεις και μπορεί και να προσπαθούσες και προ γάμου και κάπου στρεσάρεσαι».


Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην αποβολή που είχε η Βαλεντίνη Παπαδάκη πριν από καιρό, ενώ τώρα περιμένει το παιδί της καρπό του έρωτά της από τον Κώστα Σόμμερ και το αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ: «Θέλω να πω για τις αποβολές. Βλέπεται ότι πια είναι δυστυχώς κάτι πολύ συνηθισμένο. Θυμάμαι όταν εγώ είχα την πρώτη μου αποβολή πριν από εννιά χρόνια, γιατί τώρα η Νάγια γίνεται 9 χρόνων. Είχα αποβολή έξι με επτά μήνες πριν από την εγκυμοσύνη στη Νάγια. Μου είχε πει ο γιατρός μου πως μία στις δυο κυήσεις στις μέρες μας καταλήγει σε αποβολή».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved