Showbiz

Survivor: Άννα Μαρία Βέλλη - Η έκπληξη για τα γενέθλιά της και τα πλάνα από το σπίτι της

Gossip-tv Team

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη είχε την τιμητική της και οι δικοί της άνθρωποι βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο πλευρό της...

Έζησε τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο, ενώ πλέον βρίσκεται και πάλι πίσω στην Αθήνα, ξεκινώντας έτσι μια νέα καθημερινότητα δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Άννα Μαρία Βέλλη πρόσφατα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη για τη συμμετοχή της στο Survivor 4, όπου και ξεκαθάρισε τις σχέσεις με τους συμπαίκτες της.

«Ο Νίκος και ο Τζέιμς είναι οι πιο δυνατές μου σχέσεις σε αυτό το παιχνίδι και σχέσεις που δε θα μείνουν μόνο εκεί. Το σ’ αγαπώ για μένα που είμαι πολύ συναισθηματική και δοτική είναι μια λέξη που δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί. Πουλάει πολύ στην τηλεόραση το να υπάρχουν ερωτικές σχέσεις. Μπήκε και ο Σάκης για αυτό τον λόγο, ας μην κρυβόμαστε…», ανέφερε η ίδια.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την Άννα Μαρία, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της, με μια ευχάριστη έκπληξη που της ετοίμασαν οι δικοί της άνθρωποι.

«Μου φέρνουν τούρτα και σκέφτομαι «ελπίζω να έχουν φέρει άλλη μια γιατί αυτή θα την φάω μόνη μου» γιαυτο με έπιασαν τα γέλια.
Ps. ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ 💙 Ευχαριστώ για τις ευχές για τα άπειρα μηνύματα στήριξης και κυρίως που δεν πιστεύετε πως είμαι», έγραψε στο instagram δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες.

Δείτε περισσότερα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved