Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ήμουν μάρτυρας σε περιστατικό βίας και έχω ήδη καταθέσει στο ΣΕΗ»

Gossip-tv Team

O Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega, Πάμε Δανάη και μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Με έχουν επηρεάσει οι αποκαλύψεις που έγιναν. Σοκαρίστηκα σε μεγάλο βαθμό όσο και αν κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει ως φήμες. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι είναι τόσο προχωρημένα ή τόσα πολλά. Για τις πιο σοβαρές περιπτώσεις ήταν τεράστιο το σοκ αλλά μετά ήρθε και μια ανακούφιση ότι επιτέλους ξεβρωμίζει ο χώρος από μια τεράστια γάγγραινα. Από εκεί και πέρα θέλω να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσει στο τέλος αυτό το πράγμα. Ελπίζω να μην ακούσουμε άλλες καταγγελίες.»!


Και υπογράμμισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχει γίνει γνωστό ότι ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε κάποιο περιστατικό. Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας. Πιθανώς να χρειαστεί να καταθέσω ξανά. Η επόμενη ημέρα θα είναι καθαρότερη για το θέατρο. Ελπίζω να μη σταματήσει εδώ και να πέσει φως σε όλους τους χώρους, να προχωρήσουν αυτές οι καταστάσεις, να ανοίξουν κι άλλο.»!

Και δεν δίστασε να πει: «Ανησυχώ για τις κόρες μου γιατί είναι σε έναν δύσκολο χώρο, αλλά χαίρομαι που μπορούν και εκφράζονται και έχουν βρει ένα χώρο που μπορούν να εκφραστούν. Ανησυχώ για το βιοποριστικό κομμάτι. Ο γιος μου έχει στραφεί προς τις θετικές επιστήμες. Είναι 15 στα 16. Χαίρομαι που ο Γιάγκος κάνει τελείως διαφορετικά πράγματα από μένα. Κάνει πράγματα που εγώ ποτέ δεν έκανα και θα ήθελα να τα κάνω και τα ζήλευα. Δεν ονειρεύομαι να δουλέψουμε μαζί με τις κόρες μου και τη γυναίκα μου. Θα είναι λίγο βαρετό νομίζω»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω από τη συνέντευξη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στο Πάμε Δανάη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved