Showbiz

Ειρήνη Μερκούρη: Εγκατέλειψε την Αθήνα! Η εγκυμοσύνη, το τάμα και η νέα ζωή στη Σύρο

Gossip-tv Team

Ειρήνη Μερκούρη: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να μετακομίσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της...

Μεγάλες αλλαγές για την Ειρήνη Μερκούρη, η οποία πρόσφατα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιάννη Κουτσόπουλο, με τον οποίο και περιμένουν το πρώτο της παιδί.

Στο πρόσωπο του Γιάννη Κουτσόπουλου βρήκε, σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους, το άλλο της μισό, γι' αυτό και παντρεύτηκαν. Για εκείνη πλέον η οικογένειά της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της, συνειδητοποιώντας πως ούτε τα τραγούδια, ούτε οι πίστες την κάνουν να αισθάνεται πλήρης.

Η ευχάριστη είδηση αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες πριν μέσα από δημοσίευμα εφημερίδας. Περισσότερα παρουσίασε το Πρωινό του ANT1 το οποίο είχε όλες τις λεπτομέρειες για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Ειρήνης Μερκούρη.

"Μάθαμε πως μαζί με τον σύζυγό της, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο σύζυγός της είναι γιατρός και εδώ και λίγο καιρό εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Η Ειρήνη έχει πάει μαζί του, είναι στη Σύρο και μάλιστα μάθαμε πως πρόσφατα επισκέφτηκαν και ένα μοναστήρι για να κάνουνε τάμα για το μωράκι τους. θα περάσει στη Σύρο πολύ μεγάλο μέρος της εγκυμοσύνης της", ανέφεραν στο Πρωινό.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved