Showbiz

Πένθος για την οικογένεια Βουτσά ένα χρόνο μετά τον θάνατο του ηθοποιού

Gossip-tv Team

Ένας χρόνος έχει περάσει μετά τον θάνατο του σπουδαίου Κώστα Βουτσά και η οικογένειά του βυθίστηκε ξανά στο πένθος.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα που ήταν καλεσμένη η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα.

Η Σάντρα Βουτσά μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μετά τον θάνατο του πατέρα της, η δεύτερη σύζυγός του αποφάσισε να κρατήσει όλους τους πίνακες και όχι να τους μοιράσει σε όλα τα παιδιά του, στα τέσσερα παιδιά του, όπως ήταν άλλωστε και η επιθυμία του!

Η Ελένη Βουτσά ,αδελφή του Κώστα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του star, Αλήθειες με τη Ζήνα και είπε: «Ο Κώστας έβγαζε πολλά χρήματα , έκανε σωστές επενδύσεις αλλά για τα παιδιά του. Δεν άφησε βέβαια και τις γυναίκες του παραπονεμένες αλλά αυτά που είχαν αγοραστεί ήταν από τα λεφτά του Κώστα.» Και ανέφερε ότι ο αδελφός της ζήτησε μία εικόνα της Παναγίας του 1700 και μία ακόμα με τον Άγιο Νικόλαο που είχε στην κατοχή της και πρόσθεσε: «Ο Κώστας μου είπε ότι θα μου τα έδινε. Δεν τα έδωσε .Τα κράτησε η Θεανώ.»

Μάλιστα, στη μεσημεριανή εκπομπή του Star έγινε γνωστό πως ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η οικογένειά του βυθίστηκε ξανά στο πένθος, αφού έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της αδελφής του, Ελένης.

Η Ζήνα ανέφερε: «Είχαμε προγραμματίσει να έχουμε και την αδελφή του την Ελένη και είπα στην αρχή της εκπομπής συλλυπητήρια γιατί έχασε τον άντρα της αλλά σήμερα δεν θα μπορούσε να λείψει από την παρέα μα».

Και στην τηλεφωνική επικοινωνία με την αδελφή του Κώστα Βουτσά, Ελένη Βούτσα, η παρουσιάστρια είπε: «Γλυκιά μου ξέρω είναι δύσκολες αυτές οι ημέρες για εσένα «συλλυπητήρια» και για τον άντρα σου…».

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved