Showbiz

Χαραλαμπόπουλος: Δες την αλλαγή στην εμφάνισή του για τις ανάγκες του νέου του ρόλου

Gossip-tv Team

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το νέο του look και οι λεπτομέρειες για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη, μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Μετρά πλέον αρκετές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, ενώ ετοιμάζεται για το μεγάλο του comeback το οποίο αυτή τη φορά θα γίνει μέσα από την ιδιωτική τηλεόραση.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα βρίσκεται στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Καρτ Ποστάλ, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόριας Χίσλοπ.

Μάλιστα, η σειρά αποτελείται από δώδεκα αυτοτελείς ιστορίες όπου, πέρα από τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος κρατάει έναν ρόλο-κλειδί, θα συμμετέχουν διαφορετικοί κάθε φορά ηθοποιοί.

Τρεις από αυτούς που έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με την παραγω­γή είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Ορφέας Αυγουστίδηςοι οποίοι θα παίξουν σε ένα επεισό­διο ο καθένας, ενώ έπεται συνέχεια.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για τις ανάγκες του ρόλου αναγκάστηκε να ξυρίσει το μούσι του. Ο ηθοποιός ανέβασε σχετικό βίντεο στο instagram ενώ αργότερα δημοσίευσε φωτογραφία, αποκαλύπτοντας το νέο του look.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved