Showbiz

Μεσάνυχτα: Θανάσης Κουρλαμπάς: Η δύσκολη συνεργασία στο θέατρο και η απώλεια που τον στιγμάτισε

Gossip-tv Team

Μεσάνυχτα: Ο Θανάσης Κουρλαμπάς ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και ήταν άκρως αποκαλυπτικός τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής. 

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ο οποίος πέρυσι συμμετείχε με επιτυχία και στο καστ της σειράς Άγριες Μέλισσες, μίλησε πρώτη φορά για την προσωπική του διαδρομή.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει σπουδάσει κοινωνιολογία όμως αποφάσισε πολύ νωρίς ότι ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική και αυτό και έκανε καθώς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει κάτι άλλο.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε και για την απώλεια που τον στιγμάτισε σε πολύ τρυφερή ηλικία. Ήταν μόλις 15 ετών όταν έχασε τον πατέρα του, γεγονός που του στοίχισε πολύ συναισθηματικά όμως όπως είπε, κατάφερε να ξεπεράσει αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής του με τον καιρό. Όπως είπε, ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή λόγω προβλημάτων με την καρδιά του.

Όπως τόνισε, η αδελφή του και η μητέρα του ήταν εκείνες που τον στήριξαν τότε για να καταφέρει να το ξεπεράσει.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς επίσης μίλησε και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Η σύζυγός του ασχολείται και εκείνη με τον χώρο του θεάτρου και είναι παντρεμένοι από το 2003. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά που για τον ίδιο και τη γυναίκα του είναι η απόλυτη προτεραιότητα.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού στην Ελεονώρα Μελέτη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved