Showbiz

Σπύρος Γιατράς: Ραγίζει καρδιές η σύζυγoς του στιχουργού: ««Έφυγε». Δεν μπόρεσε να αντέξει…»

Gossip-tv Team

Συγκλονίζει η δεύτερη σύζυγος του στιχουργού, Σπύρου Γιατρά, Εριέττα μετά τον θάνατο του.

Θρήνος στο Ελληνικό πεντάγραμμο με τον θάνατο του στιχουργού, Σπύρου Γιατρά.

O Σπύρος Γιατράς ήταν ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του στα τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως, του Στράτου Διονυσίου, του Τόλη Βοσκόπουλου, του Γιάννη Πάριου, του Θέμη Αδαμαντίδη, του Σταμάτη Γονίδη, της Πίτσας Παπαδοπούλου, του Δημήτρη Κοντολάζου, του Αντύπα, του Βασίλη Καρρά, του Νότη Σφακιανάκη, της Πάολας, του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Νίκου Οικονομόπουλου και πολλών άλλων.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτηση του στο facebook ο Ηλίας Φιλίππου.

Συγκλονίζει η δεύτερη σύζυγος του στιχουργού, Σπύρου Γιατρά, Εριέττα μετά τον θάνατο του μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έφυγε ο Σπύρος μου. Δεν ήταν άρρωστος, είχε στον πνεύμονά του κάτι. Να κάνει μία επέμβαση, αλλά όχι άμεσα. Μπορούσε δηλαδή να πάει και σε έξι μήνες, το καλοκαίρι. Πήγε μόνος του και μου λέει «σε πέντε ημέρες θα γυρίσω». «Ας είναι δέκα» του λέω. Έναν μήνα περιμέναμε να γίνει καλά, έναν μήνα να βγει από την εντατική. Αλλά, σε όλη αυτή τη διαδρομή που ήταν δύσκολη, ποτέ δεν πίστεψα ότι θα γίνει καλά. Φοβόμουν, έκλαιγα, είχα εγκλωβιστεί εκεί μέσα.

Και από την άλλη, έβλεπα τον Σπύρο να αδυνατίζει… Να χάνεται… Καταλαβαίνετε. Πρώτη φορά μπήκε ο Σπύρος σε τέτοια χειρουργεία. Τι να σας πω, όλο επιπλοκές, μου λέγανε. Έπεσε η πίεσή του. Τα όργανά του… Άντεξε… Όσο άντεξε… Δε μπόρεσε να αντέξει άλλο. Τι να πω, τι να πω…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved